29. elokuuta 2014

435.

kuvat viime viikonlopulta, saatettiin ehkä taas juhlistaa yksiä synttäreitä..


Kävin tuossa muuten eilen eräässä nimeltämainitsemattomassa Raahen kampaamossa, jossa on aika mukavan korkeat hinnoittelut. 
Näytin kuvaa liukuväristä jossa ylhäällä todella tummanruskeaa, ja alhaalle asteen vaaleampi tummanruskea. Mun lähtötilanne 
oli siis mustat hiukset, joissa alla vielä sinistä suoraväriä. Sain sitten hiukset, joissa ylhäällä mustaa ja ruskeita raitoja ?!?!??!?!?!?? 
Olin noista raidoista eka tosi skeptinen, vastustin ja kysyin että eihän ne sitten erotu sieltä. Vastaus oli kahdelta kampaajalta 
että se on järkevintä ja että antaa sellasen tummanruskean yleiskuvan. Olis vaan pitäny sanoa että ei, ei mitään helvetin raitoja. 
Alhaalla vielä osa hiuksista mustia (?!!!?) ja ihan liian vaaleanruskeeta hiusta jotka taittaa aavistuksen punaseen, latvat melkeen punaset. 
Puhumattakaan siitä, että mun latvat on leikattu siihen tyyliin että ne näyttää joltain isoilta maalisivellintupoilta ja että tuo vaaleanruskea 
liukuväri on epätasanen, tosi nätti aukko yhdessä kohtaa hiuksia :) Vois alkaa nyt ite paikkailemaan ja tekemään näille mitä vaan voin. 
Ja venailemaan että musta väri haalenis joku päivä ruskeaksi koska en taida jaksaa alottaa ite värinpoistoprojektia..

2 kommenttia:

  1. Se vielä ku ne tekee sen nii salakavalasti, ettet huomaa mitään hälyttävää vasta kun on valmista. Ei edes mahdollisuutta huutaa STAAAAAHP wat r u doin bieeetch?!!?!?!??!

    VastaaPoista

<3