3. marraskuuta 2012

Home sweet home


Torstai-iltana pääsin vihdoinki kotiin kahden extrayön jälkeen. Meillä olis tosiaan pitäny olla lennot just sillon maanantaina milloin ei ehkä ollu paras lentokeli... 
Oli aika huippu fiilis tiistaina kun selvis ettei tarvi odottaa maanantaihin jolloin kuulemma aikaisintaan alkaa Finnair lentämään poispäin. Vaan saatiin lennot perjantaiksi Pariisin kautta. 
Keskiviikkona sitten selvis, että Finnair antaaki paikkoja lennoille näille jotka on Nykissä jumissa. Soitettiin ja saatiin lennot heti samalle päivälle eli keskiviikolle! Ei enään olis kauheesti kiinnostanukkaan istua hotellihuoneessa pelatessa tetristä puhelimesta tai datata vaan puhelimella. Telkkari ei toiminu, metrotunnelit täynnä vettä, harvat kaupat auki..
Käytiin tiistaina kävelemässä vähän ympäristössä, asuttiin siis Long island cityssä, Queensissa. Queensissa jossain oli tosiaan palanu hirveesti niitä taloja maanantaina yöllä. Mutta siellä meidän naapurustossa ei näkyny mitään paria roskaa ja lehtikasoja ihmeellisempää. ONNEKSI. Ois voinu käydä niin paljo pahemminki!

Nyt oon onnellisesti kotona eikä pahemmin jet laagiakaan näy. Kello on nyt suomessa 13.18, siellä mä nukkuisin vielä sikeesti koska siellä ollaan nyt sen 6 tuntia jäljessä. Mutta mua ei edes väsytä!

Postausta tulee varmaan parin päivän sisään ku tänään varmaan alan muokkailemaan ja kattelemaan noita kuvia

ps ei oikeesti lennetty bisnesluokassa, tuohon tiskille sai mennä tekemään lähtöselvityksen myös me turistiluokkalaiset hehe

4 kommenttia:

<3