30. kesäkuuta 2011

3 days

Maanantaina lotta tuli meille yöksi saunamökkiin mut siellä oliki koko yön myös jani ja miika. Käytiin ajeleen jossain ihme metsäreiteillä yöllä:D  Aamulla lähettii siinä 6-7 aikaan abc:lle jonka jälkee nukuttii parisen tuntia :-D En tajua miten mua ei nykyää enää väsytä jos oon valvonu koko yön!


Tiistaina päivemmällä lähettii kauppaan ku oltii päätetty jo aikasemmi et grillataa meillä! Käytii eka koskisilla vierailul :-) Sitte illemmalla grillattii vaahtokarkkeja, syötii pihviä & vohvelia kermavaahol, mansikoilla ja banaanilla 8-)

mun pyörä irtisano ittensä, jätin sen tien reunaa ja jatkettii matkaa lotan pyörällä :D oli kyl melkosta tuskaa polkee sillä ku polkimet ei oikee liikkunu!poikien kakku.. joka näytti hyvälle mut sitä pysty syömää ehkä pari lusikallista ku tuli jo paha olo :D
Tänää kävin Lotan ja Oonan kans eka rannalla ja sitte tivolissaki ennen ku piti mennä takas kotii käymää.. Illemmal pääsin kuitenki jo takas liikenteesee :D

2 kommenttia:

  1. Vähänkö kiva postaus!:) tämmösiä lisää, kiva kun oli oikein kunnolla kesäisiä kuvia :) ihana tuo sun asu muuten toi lyhyt paita ja shortsit:)

    VastaaPoista
  2. kiitos paljon<3 :-)

    VastaaPoista

<3