10. helmikuuta 2011

pullaa, nam

Olipa rennot liikkatunnit tänää koulussa :-D Meillä ois pitäny olla hankipalloa, mutta pakkasta oli yli 20 astetta nii ei voitu olla ulkona. Ei voitu mennä myöskää koulun saleihi ku ne oli jo ihan täynnä nii me oltiin sitte luokassa.
Mentii ryhmii ja annettii tehtävä että "miten toimisitte jos olisitte menossa veneellä jonnekki aurinkoisena päivänä, sitte se vene kaatuis ja menisitte lähellä olevalle saarelle." Tulitikut oli kuulemma kuivia. :D:D
No mehä (minä, lotat, ada ja iiris) sitte vetästii kunno tarina miten meillä oli bileet siellä ja kuivatettii makuupusseja nuotiolla ja voi herranjumala kaikkea :DDDDD Mentii oikee esittämää se luokan etee ja piirrettiin sitä taululle, oli kuulkaa hieno esitys!
Sitte näide esitysten jälkee sai lähtee kävelylenkille, mehä lähettii Tiina-Elinaa kahvittelemaa. Rentoo! 8-)
Viimene tunti koulussa oli opoa. Ja taas kerran oli kyllä nii kaoottine tunti. Kaikki vaa heitteli siel jotain papereita, jutteli ja riehu.. :-D Ada ja Iiris on sitte vissiin lähössä Rovaniemelle (?) opiskeleen liikunnan ohjaajiksi! :)
Kummatki Lotat aiko mennä Rauman maaseutuopistoo hevosia hoitaa<<3 Lotan hevosen nimi on Pepe. :D:D haha<3 :D
En ollu käyny Tiina-Elinassa varmaa vuotee koska siellä on nii hullun kallista. Mutta tää suht iso pulla oli vaan 1,70€ !:o
Mutta nyt lähden kiehtovan  fysiikan pariin :S

PS. nää kuvat on otettu kännykällä niin laatu siks sen mukanenki :-D

2 kommenttia:

  1. hölömö mikkää rauman maaseutuopisto ku RUUKIN!!!!

    VastaaPoista
  2. ainiii, no ihan sama:D:D

    VastaaPoista

<3